Fup eller fakta? Myter om at få større bryster

Uncategorized

Der har længe været mange myter om hvad man kan gøre for at opnå et større brystparti. Flere kvinder er desværre ikke tilfredse med deres bryster, og det kan føre til forskellige tiltag i håb om at forstørre dem. Men hvor mange af dem er sande? Det kigger vi på nedenfor.

Du kan kun få et større brystparti på en klinik

Man kan nærmest sige at den eneste løsning, som er helt sikker på at give større bryster, er at vælge at blive opereret hos specialister som motiva.health. Der er naturligvis mange ting, som du skal tage forbehold for, når du overvejer at få en brystforstørrelse. Heldigvis er specialisterne netop de rette personer til at svare på dine spørgsmål og at hjælpe dig med at træffe den bedste beslutning for dig selv.

Kan chokolade føre til større bryster?

Det må være en chokoladeglad person, der fandt på at man kan spise chokolade og få større bryster. Du kan ikke spise dig til større bryster ved at nyde Toms eller anden lækker chokolade. Det skulle kun være hvis du spiser for meget chokolade og tager på i vægt.

Det skal dog siges at du eftersigende kan få fastere bryster ved at spise en bestemt form for chokolade. Ifølge Arne Astrup, som er professor på Københavns Universitet, kan mørk chokolade føre til mere fast bryster. Det skyldes den faste konsistens af stearinsyre. Hvis du spiser med måde og nyder mørk chokolade i en længere periode, kan du indlejre fedt fra chokolade i dit brystparti, som kan gøre dem mere faste.

Nej du kan ikke træne dig til større bryster

Der er mange gode grunde til at træne, men større bryster er ikke en af dem. Ifølge eksperter kan du ikke få større bryster takket været træning. Når du træner, har du mulighed for at træne din brystmuskel. Her ender du med at stramme din brystmuskel op, og faktisk bliver dit brystparti mindre, i takt med at brystmusklen bliver strammere.

Kan en større BH kan give indtryk af større bryster?

Det er ikke sandt at du kan få dine bryster til at se større ud, når du vælger at bruge en større BH-størrelse. Faktisk kan det i stedet få brystpartiet til at se fladt og uharmonisk ud. Når du anvender en forkert BH-størrelse vil den have tendens til at folde sammen, og blive fyldt op med luft. Derfor kommer du ikke langt med at vælge en ukorrekt BH-størrelse.

Du kan naturligvis vælge en bestemt slags BH som fx push-up BH, der kan få brysterne til at se større ud, men husk at vælge en størrelse, der passer til din krop.

Drik mælk og få større bryster

De fleste ting, som vi har gennemgået, er falske myter om brystforstørrelse. Men der er naturligvis enkelte ting, som du kan udføre i håb om at forstørre dit brystparti. Det siges at du muligvis kan øge dine brysters størrelse en lille smule ved at indtage masser af mælkeprodukter. Der er østrogen, prolaktin og progesteron i produkter som yoghurt, ost og mælk. De tre hormontyper er med til både at øge brystpartiet og at vedligeholde det. Når du nyder mælkeprodukter, får du altså flere af disse hormoner indenbords, og det kan muligvis hjælpe dig med at få større bryster.

nullpoint