Hvad er en stor opfindelse?

Videnskab og forskning

 

Der er mange små opfindelser, der alene ændrer tilværelsen for en lille gruppe af mennesker. Det kan være det, der gør lige sit arbejde lettere, men som reelt ikke har den helt store indflydelse på andre.

På den anden side er der så de helt store opfindelser. Det er dem, der har gjort en forskel for en meget stor gruppe af mennesker. Det er opfindelser, der reelt har ændret hele verden og den måde, vi ser den på.

Den største af disse er uden tvivl internettet. Der er ikke mange, der kan forestille sig en verden uden. Faktisk er manglende internet noget, mange nærmest vil stresse over, hvad enten det er på arbejdet, eller hvis streamingen derhjemme buffer for meget.

Så meget af vores aktivitet ligger på nettet, og der er efterhånden ikke noget, der ikke findes der. Derfor er det uden tvivl den største opfindelse i nyere tid.

Andre store ting

Bare det at have en bærbar computer, du kan have med alle steder, eller en mobiltelefon er blandt de store opfindelser. Det er noget, vi alle tager for givet nu om dage, men for 30 år siden var det noget, der hørte til Sci-Fi.

nullpoint