Forskning er vejen frem

Videnskab og forskning

 

Vi har gjort så meget for at gøre det så godt for os selv, at vi har glemt, at jorden kommer i klemme, når vi udvikler uden at tænke over konsekvenserne. Men vi ved, at vi skal gøre noget nu, for ellers er udsigterne grumme for os som race, og jorden som habitat. Vi kigger derfor mod forskning og forskerne, for det er dem, som skal redde os fra denne katastrofe, og det må gerne gå lidt stærkt, men planen er langt fra klar.

En hård kamp

De fleste som forsker i, hvad der skal til for at redde jorden og stoppe med at udpine den på den måde, er enige om, at vi alle skal bidrage og prøve at sikre, vi ikke overforbruger energi, at vi bruger grøn energi, og at vi sætter os for at bruge bilen lidt mindre. At vi går til bageren eller tager cyklen om morgenen op til bageren i weekenden, det er jo os alle, som skal prøve, og ikke kun forskningen og forskerne, som skal redde os.

Dermed er det sagt, men det er forskningen, som skal redde os fra at gå til grunde. Det er dem, som skal udvikle den moderne teknologi, som ikke forurener, som ikke forbruger jordens ressourcer forkert, og som ikke er ødelæggende. En af demm som er på forkant med den udvikling som vil være fremtiden, er manden bag firmaet Tesla, Elon Musk. Manden, som er med til at finansiere og udvikle, som er en moderne mæcen, det er ikke kunsten og musikken, der finansieres i dag, nej det er fremtiden for jorden, og ja, hvem ved, måske er det fremtiden for os alle, at der skal køres rundt i en bil, der ikke larmer.

En grøn fremtid

Måske vil fremtiden være drevet af elektricitet, som er skabt af vindmøller, og måske vil vore huse være opvarmet med varmt vand fra turbiner, som er drevet af grøn energi. Det er der meget, som tyder på, men det vil fremtiden vise, og vi er mange, som håber på en fremtid, hvor forureningen bliver minimeret, og hvor luften bliver renere, hvor der ikke er floder i Asien, der spontant selvantænder, og hvor jorden ikke bliver varmere og varmere.

For det er med til at ødelægge alt for os som race og for jorden som planet, at vi har fået pillet for meget ved det store økosystem, som jorden er. Blander vi os ikke snart, så vil jorden ikke kunne fortsætte med at eksistere mange milliarder år endnu.

nullpoint